Το κασέ του Γιάννου που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό

Το κασέ του Γιάννου που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό

Ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Απόστολος Γιάννου σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday.

Σύμφωνα με αυτό, ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε με τον παίκτη πριν περίπου δύο εβδομάδες για να του γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Ο Γιάννου στη συνομιλία του με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού του επεσήμανε ότι η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την ΑΕΚ Λάρνακας το ερχόμενο καλοκαίρι και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ρόκα επεσήμανε στον 30χρονο άσο πως είναι στις σκέψεις του το ενδεχόμενο απόκτησής του αλλά του υπογράμμισε ότι στην περίπτωση που προκύψει μια πρόταση από άλλη ομάδα να την λάβει υπόψη του καθώς ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν θα μπορεί να προχωρήσει σε πρόταση από τον Παναθηναϊκό με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Αναφορικά με το κασέ του, αυτό κυμαίνεται περίπου στις 300.000 ευρώ, ωστόσο με τα νεα δεδομένα και την κρίση της πανδημία, ίσως πέσουν οι απαιτήσεις του.

Να θυμίσουμε πως ο Ρόκα γνωρίζει τον Γιάννου καθώς εκείνος μεσολάβησε για την απόκτηση του στην ΑΕΚ Λάρνακας όταν ήταν εκεί τεχνικός διευθυντής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News