Το καλύτερο για τον Αθανασακόπουλο

Το καλύτερο για τον Αθανασακόπουλο

Πήρε το μάτι μας ότι ο ΠΑΟ καλοβλέπει το ενδεχόμενο να δώσει δανεικό τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Αν και μόλις 18 χρονών ο νεαρός μεσοεπιθετικός ακολούθησε το προηγούμενο καλοκαίρι τη προετοιμασία της πρώτης ομάδας και κατάφερε να μπει στα βασικά θέματα της Παναθηναϊκής επικαιρότητας για τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τους απέναντι. Το χειμώνα υπήρξε προσέγγιση του Γιώργου Δώνη για να εξηγήσει στον παίκτη πόσο τον υπολογίζει.

Επαφές με τον μάνατζέρ του για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Στον μικρό έγινε πανομοιότυπη πρόταση με τους άλλους συνομιλήκους του, του εγγυήθηκαν ελάχιστη συμμετοχική παρουσία στη πρώτη ομάδα, του είπαν πως πλέον θα προπονείται με τη πρώτη ομάδα, όταν όμως δεν αγωνίζεται η δεν είναι αποστολή θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην U19.

Τα παραπάνω σε συνάρτηση με μια οικονομική πρόταση η οποία τον ικανοποίησε “έψησαν” τον παίκτη να παραμείνει. Ο Αθανασακόπουλος είναι “δεκάρι” παλαιάς κοπής, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του Παναθηναϊκού. Καλώς προτιμά ο Παναθηναϊκός να τον δώσει κάπου που το παιδί θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του επιστρέφοντας πιο έτοιμος στη βάση του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News