Το Ίδρυμα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» και η ΕΛΠΙΔΑ στηρίζουν πυροσβέστες και πυρόπληκτους!

Το Ίδρυμα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» και η ΕΛΠΙΔΑ στηρίζουν πυροσβέστες και πυρόπληκτους!

Το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το ΕΛΠΙΔΑ στέκονται δίπλα στην προσπάθεια των πυροσβεστών, αλλά και στους πυρόπλυκτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε αυτές τις τραγικές στιγμές για ολόκληρη την χώρα θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε με οποίο τρόπο μπορούμε τον τόπο μας, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί. Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι στο πλευρό των πυρόπληκτων, των πυροσβεστών, των εθελοντών και ολων όσων πλήττονται από τις καταστροφικες πυρκαγιες.

Τόσο το Ίδρυμα μας, όσο και η ΕΛΠΙΔΑ στέλνουν νερό, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες που με ηρωισμό και αυτοθυσία αγωνίζονται απέναντι στις φλόγες. Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διαθέτει δωμάτια για τους πυρόπληκτους που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Ας ενωθούμε όλοι απέναντι σε αυτή την μεγάλη τραγωδία για ολόκληρη την χώρα μας. Μαριαννα Β. Βαρδινογιάννη»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News