Το εντός έδρας ξεκίνημα με στόχο το αήττητο και οι «κόντρες» για την 3η θέση

Έβγαλε ειδήσεις ο Δώνης: Τι είπε για μεταγραφή-φορ, Παϊρότζ και την κόντρα που υπάρχει

Για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός, που έχει στόχο να κρατήσει το ΟΑΚΑ «καθαρό» και να τερματίσει στην τριάδα…

Η εικόνα της ομάδας στο ματς με τη Λαμία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Μοιραία ήρθε η πρώτη «γκέλα». Οι «πράσινοι» μπορούν να δώσουν πολλά παραπάνω από αυτό και το έχουν αποδείξει και στα φιλικά προετοιμασίας.

Η ομάδα σε σχέση με πέρυσι –κι όχι για το πού θα έπρεπε να είναι- ενισχύθηκε σημαντικά. Ομοιογένεια υπάρχει και το ζητούμενο είναι πάνω στον κορμό να χτίσει ο Δώνης έναν δυνατό Παναθηναϊκό. Να παραμείνουν ταλέντα που μπορούν να βοηθήσουν μελλοντικά, να έρθει κι ένα χαφ για να δέσει η κατάσταση και… Τριφυλλάρα γερά!

Το ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο τον ΟΦΗ, μπορεί να μην είναι έδρα για το «Τριφύλλι», ωστόσο ο τεχνικός των «πράσινων» και οι παίκτες θέλουν να το μετατρέψουν σε απόρθητο φρούριο. Με τη στήριξη του κόσμου, το πλάνο είναι ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητος στο Στάδιο.

Κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κρίνεται ρεαλιστικά το αήττητο, αφού η ΑΕΚ δεν δείχνει ικανή να τρομάξει τον Παναθηναϊκό, ενώ Άρης και Ατρόμητος δεν είναι στο επίπεδο των «πράσινων». Για πιο κάτω δεν το συζητάμε καν.

Κάνοντας τα… βασικά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μπορεί να δει τριάδα και μακάρι κι ακόμα υψηλότερα. Παράλογο κατά την άποψή μας το γεγονός πως οι στοιχηματικές τον δίνουν αουτσάιντερ στην κόντρα με την ΑΕΚ και τον Άρη και οριακό φαβορί στην κόντρα με τον Ατρόμητο.

Δείτε τις αποδόσεις για τις ακόλουθες «κόντρες» στη φετινή Superleague:

Τέλος, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το πλάνο είναι να μείνει η ομάδα αήττητη στο ΟΑΚΑ. Δύσκολο το εγχείρημα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, όμως όχι ακατόρθωτο. Αν ο Παναθηναϊκός μπει δυναμικά, χτίσει ψυχολογία, ζεσταθεί λίγο κι ο κόσμος, τα πάντα γίνονται!

Δείτε την κορυφαία απόδοση για το να μείνει ο Παναθηναϊκός αήττητος στο ΟΑΚΑ

Μπορεί να τα καταφέρει;

Θα παραμείνει αήττητος ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ;

ΝΑΙ
ΟΧΙ

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News