Το ενδιαφέρον δίδυμο Νιάς - Αλεξανδρόπουλου

Το ενδιαφέρον δίδυμο Νιάς - Αλεξανδρόπουλου

Η περίπτωση του Σεχ Νιάς μας φάνηκε η πιο ενδιαφέρουσα στο Περιστέρι ίσως γιατί το παιδί παρότι έπαιξε με μία προπόνηση σε θέση που δεν γνωρίζει παρόλα αυτά ήταν θετικός.

Κάτι παραπάνω ξέρουν στην ομάδα του που δεν συζητούν καν να τον παραχωρήσουν αφού ποντάρουν πράγματα πάνω του ενόψει μέλλοντος.

Βέβαια τα ίδια λέγαμε και πέρσι τέτοια εποχή με τον Ανουάρ, αλλά στο τέλος ο Μαροκινός μόνο στα γόνατα δεν έπεσε για να παραμείνει στο κλαμπ αντί να επιστρέψει στην Ισπανία, ασχέτως αν ο Τσάβι Ρόκα σνόμπαρε την περίπτωσή του.

Η αφρικανική ήπειρος βρίθει από ποδοσφαιριστές με ταχυδύναμη που είναι πολύ πιο φτηνοί από τους Ευρωπαίους αρκεί να ξέρεις που θα ψάξεις και να είσαι 100% σίγουρος για τα χαρακτηριστικά παίκτη που αναζητάς.

O Νιάς έχει προσόντα που δεν εμφανίζονται συχνά στο ποδόσφαιρό μας στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Ψηλός με γρήγορες αντιδράσεις, παίζει με το κεφάλι στο γήπεδο κι όχι στη μπάλα, διαθέτει μεγάλα πόδια που τον βοηθούν να καλύψει αποστάσεις και να πέσει με δύναμη πάνω στον προσωπικό αντίπαλο, ανυπομονούμε να τον δούμε στο πλάι του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που είναι ίδιας πάστας αθλητής.

Ο Σωτήρης παρουσιάζεται ντεφορμέ τις τελευταίες εβδομάδες αλλά είναι τόσο κομβικός που το χαρτί της αξιοποίησής του είναι μεγάλης σημασίας για τον προπονητή του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News