Το Ελλάς, Ευρώπη, Panathinaikos επιστρέφει!

Το Ελλάς, Ευρώπη, Panathinaikos επιστρέφει!

Πέρασαν περισσότερα από 5 χρόνια από τότε που είδαμε τελευταία φορά τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, πράγμα που δεν συμπίπτει με το μέγεθος του Συλλόγου αλλά το Τριφύλλι επιστρέφει εκεί που πάντα άνηκε!

Το διπλό στο Καραισκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό κλείδωσε σχεδόν την επιστροφή του Τριφυλλιού στην Ευρώπη αφού οι Πράσινοι θα πρέπει να αυτοκτονήσουν στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να χάσουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει έτοιμος να παίξει ξανά στην Ευρωπή και να βάλει άλλο ένα λιθαράκι στην επιστροφή του στην κανονικότητα. Η ομάδα δεν πρόκειται να πάει απλά για την συμμετοχή αλλά για να κάνει μια πορεία ανάλογη της ιστορίας του.

Για ένα σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός τα 5 χρόνια ξηρασίας είναι πολλά και όλοι στον οργανισμό(ομάδα,διοίκηση, κόσμος) ανυπομονούν να δουν το Τριφύλλι να ζει ξανά ευρωπαικές βραδιές.

Τελευταία συμμετοχή του Παναθηναϊκού ήταν την σεζον 2016-2017 όπου συμμετείχε σε όμιλο του Europa League με αντιπάλους τον Άγιαξ, την Θέλτα και την Σταντάρ Λιέγης.

Η προσμονή όλων όσων αγαπούν τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη για να επιστρέψει στην Ευρωπή και να ακουστεί ξάνα μετά από πολύ καιρό το σύνθημα Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News