Το είχε ανάγκη ο Μπεντίλ

Τρομερή ατάκα Μπέντιλ για Πεδουλάκη

Η αλήθεια ήταν πως το τελευταίο διάστημα ο Μπεν Μπεντίλ την ήθελε μια καλή εμφάνιση για να πατήσει πιο γερά στα πόδια του.

Η αλήθεια ήταν πως το τελευταίο διάστημα ο Μπεν Μπεντίλ την ήθελε μια καλή εμφάνιση για να πατήσει πιο γερά στα πόδια του.

Ο Αφρικανός ήταν καλός στο Αλεξάνδρειο με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, εκμεταλλευόμενος τα 14 λεπτά που πήρε από τον προπονητή του. Ο αθλητής ψυχολογικά είχε ανάγκη από ένα βαρβάτο παιχνίδι αφού το τελευταίο διάστημα ήταν μονίμως στο κάδρο και όχι για θετικούς λόγους.

Στο Βελιγράδι απέναντι στον Αστέρα ίσως ήταν ο χειρότερος, χανόταν στην άμυνα μονίμως. Αλλού ήταν εκείνος κι αλλού οι αντίπαλοι και μέχρι να καταλάβει που… πάταγε και που βρισκόταν, έπαιρνε τη μπάλα για επαναφορά μετά από καλάθι του γηπεδούχου.

Στο Λαύριο – Παναθηναϊκός έδωσε τη χειρότερη πάσα της χρονιάς στο πρώτο ημίχρονο, τρία μέτρα (!) θα έπρεπε να ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, για να πιάσει την πάσα του, οι δύο ψηλοί προσπάθησαν να συνεργαστούν στο 4ο λεπτό, με την μπάλα να αγγίζει το 24άρι της μπασκέτας και στη συνέχεια τον …θύτη να γελάει με την εκτέλεση της σκέψης του.

Είχε προηγηθεί χαμένο κάρφωμα (δεύτερη φορά φέτος θέλοντας να μετατρέψει εύκολο καλάθι σε εντυπωσιακό) ενώ στο ντεμπούτο του Οντέτ Κάτας στην Πόλη το παιδί εκτέθηκε από την έμπνευση του κόουτς, Ακόμα αναρωτιόμαστε πως ήταν δυνατόν ο βαρύς και δυσκίνητος Μπεντίλ να έχει εντολές να βγαίνει πάνω στο…Νάντο Ντε Κολό, αυτή ήταν η αποστολή του στην αρχή του β’ ημιχρόνου!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News