Το δημοσίευμα του «Γαύρου» που πρέπει να ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Το δημοσίευμα του «Γαύρου» που πρέπει να ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Βγήκαν και οι «γαύροι», μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Superleague να την… πουν στον Παναθηναϊκό.

Τα περί «πρέσβης» και «ευρωπαίος» που αναφέρει με ειρωνεία η ιστοσελίδα του «γαύρου» είναι από μόνα τους… αστεία, αφού δεν υπάρχει αμφισβήτηση περί της πιο πετυχημένης ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια ή τεκμήρια σχετικά με το θέμα αυτό.

Ωστόσο, η ερυθρόλευκη ιστοσελίδα έκανε μνεία στην κακή άμυνα του Τριφυλλιού στα φιλικά προετοιμασίας. Οι «πράσινοι», πράγματι, έχουν δεχθεί 16 γκολ σε 9 φιλικά, βέβαια, με πειραματικά σχήματα στην άμυνα, καθώς χρησιμοποιήθηκαν οι Σιδεράς (τα πήγε περίφημα στα πρώτα του επαγγελματικά ματς), Σάρλια, Σάντσες και Χατζηθεοδωρίδης.

Εκεί που θέλει να καταλήξει ο «γαύρος» είναι πως κατηγορούσαν τον Ολυμπιακό για την άμυνά του, ενώ ο Παναθηναϊκός «μπάζει» από παντού. Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και να σφίξουν τα δόντια τους ενόψει της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα.

Το δημοσίευμα που πρέπει να συσπειρώσει το Τριφύλλι:

«Τι τραβάμε με δαύτους… Όλο το καλοκαίρι προπαγανδίζουν εις βάρος του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, γιατί δεν πήρε καλούς παίκτες στην άμυνα. Γιατί ο Μαρτίνς δεν μπορεί να «δέσει» την αμυντική γραμμή του Θρύλου και πως τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, σε αυτή, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να… κινδυνεύει.

Το βλέπετε το… μοτίβο, ε; Ο «πρέσβης» έχει φάει 16 γκολ σε 9 φιλικά! Δεν υπήρξε ούτε ένα, κατά το οποίο να μην παραβιαστεί η εστία των «πρασίνων», μέχρι τώρα. Επίσημα δεν έχει, ευτυχώς για εκείνους, αφού ούτε Ευρώπη έχουν οι… «ευρωπαίοι», ούτε το πρωτάθλημα έχει αρχίσει ακόμα…

Μην ανησυχούν. Είναι εδώ ο «βράχος» Σένκεφελντ και η άμυνα του Παναθηναϊκού θα γίνει… μπετόν. Τι; Όχι;

Ας ασχοληθούν καλύτερα εκεί στην προπαγάνδα, με το πως «δένει» ο Σωκράτης με τον Μπα και τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Σισέ. Αυτά πουλάνε στο κοινό τους. Τα δικά τους, θα τους τα γράφουμε εμείς, μην ανησυχείτε…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News