Το δίλημμα Δώνη και η φουλ επίθεση

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα - Η πλάκα για την κούρσα του Γιόχανσον

Ο Γιώργος Δώνης καλείται να επιλέξει τις επόμενες ώρες, εάν θα χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Φουλ επίθεση σχεδιάζει ο Έλληνας τεχνικός.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει αναρρώσει σχεδόν πλήρως από το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής της Εθνικής απέναντι στην Ουγγαρία.

Ο «Κουρμπέ» δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της Τετάρτης, αλλά συγκεντρώνει παρόλα αυτά, αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή των πρασίνων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στην σημερινή προπόνηση ο Έλληνας διεθνής θα δοκιμάσει το πόδι του κι αν δεν νιώσει ενοχλήσεις ξανά, τότε, ίσως και να κερδίσει μέχρι και θέση στην ενδεκάδα.

Αυτό θα το αποφασίσει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος στο πίσω μέρος του κεφαλιού του έχει τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τον Κάτσε, εκείνος έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν πρόκειται να παρουσιαστεί βασικός, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων εντός 18άδας.

Όσον αφορά το σχήμα του «τριφυλλιού» δεν είναι απίθανο το «4-4-2» με συνύπαρξη τόσο των Μακέντα – Καμπετσή, όσο και των Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη. Άλλα επιθετικογενή σχήματα πάντα «παίζουν», όπως το 4-3-3 και το 4-2-3-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News