Το deal με τους «κομμένους» για να λύσουν τα συμβόλαιά τους

Παραλίγο να βάλει το γκολ της χρονιάς ο Μουνιέ! (vid)

Ένα από τα θέματα που δεν κατάφερε να λύσει ο Νίκος Νταμπίζας ήταν η αποδέσμευση των «κομμένων», δηλαδή των παικτών που δεν υπολογίζονται από το Γιώργο Δώνη.

Στον Παναθηναϊκό πλέον θεωρούν πως το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι πληρωμές… Σε τέσσερις δόσεις είναι προγραμματισμένο να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ των “πρασίνων”, η πρώτη εκ των οποίων πρέπει να καταβληθεί από την 1η Οκτωβρίου ως την 30η Νοεμβρίου.

Για τους Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρη κι Αρμενάκα που δεν υπολογίζονται, αυτή η πληρωμή θα καταβληθεί κανονικά και δεν θα τεθεί σε διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, η προσπάθεια των διοικούντων του Τριφυλλιού εστιάζεται στην επίτευξη συμβιβασμού στη διάρκεια του Νοεμβρίου, ώστε οι παίκτες να πάρουν την πρώτη δόση και ένα ποσό ως αποζημίωση για να λύσουν το συμβόλαιό τους. Μέχρι τώρα έχει σημειωθεί πρόοδος κι επικρατεί αισιοδοξία ότι οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News