Το come back του… Μολέδο 13!

Το come back του… Μολέδο 13!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικόςήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του. Στα 28 του είναι «διψασμένος» και έτοιμος για το μεγάλο come back με τον Παναθηναϊκό!

Παρακολουθώντας κάποιος τον Ροντρίγκο Μοδέστο Ντα Σίλβα Μολέδο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, την τριετία 2010-2013 με την Ιντερνασιονάλ, θα… έτριβε τα μάτια του απ’ όσα έκανε στο γήπεδο.

[ads2]

Παίζοντας τότε στην Ιντερνασιονάλ και έχοντας 45 συμμετοχές, τα χαρακτηριστικά του και ο τρόπος με τον οποία αναχαίτιζε τις προσπάθειες των αντιπάλων, τον καθιστούσαν σε έναν από τους πιο «σκληρούς» – όχι αντιαθλητικούς – στόπερ στη χώρα του.

Από το… Ρίο με αγάπη

Γεννημένος στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, την ποδοσφαιρομάνα της Βραζιλίας, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το τόπι. Στην πόλη που λατρεύουν το ποδόσφαιρο, όσο πουθενά, αλλού ο Μολέδο είδε για πρώτη φορά τον κόσμο στις 27 Οκτωμβρίου του 1987. 28 χρόνια μετά η «μοίρα» τον φέρνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό με στόχο να επιστρέψει για τα καλά στη δράση. Το ελπίζει κι ο ίδιος, το ελπίζει κι ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News