Το «colpo grosso» του CosmoteTV με Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης 5-7-2020

Ο CosmoteTV σχεδιάζει την ένταξη αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα και ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος στόχος του συνδρομητικού καναλιού.

Μεγάλες ανακατατάξεις ενδεχομένως να συμβούν το καλοκαίρι του 2020 στο τηλεοπτικό πεδίο αναφορικά με της ΠΑΕ, τη στιγμή που η Nova δείχνει στο διάστημα αυτό, αδρανοποιημένη.

Τα κανάλια της CosmoteTV δεν αποκλείεται να φιλοξενήσουν τα αντίστοιχα «υβριδικά» κανάλια τριών μεγάλων ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) σύμφωνα με τη Livesport. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ήδη δημιουργήσει τη δικιά του τηλεοπτική στέγη, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοιτούν αντιστοίχως να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι με τη δημιουργία «PAOTV» και «ΑΕΚTV».

Όλες οι συζητήσεις – μέχρι στιγμής – βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» με την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει κοιτάξει από νωρίς για την πιο συμφέρουσα λύση ως προς το τηλεοπτικό και έχει προσανατολιστεί ήδη επί του θέματος, προκειμένου να εξασφαλίσει τα έσοδά του.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορούν να πετύχουν ένα καλό «deal» με τα κανάλια της CosmoteTV προωθώντας παράλληλα και το δικό τους «υβριδικό» κανάλι. Παράλληλα, θα απολαύσουν κι άλλα προνόμια με σημαντικότερο το τεχνικό κομμάτι για την καλύτερη δυνατή μετάδοση αγώνων.

Αναφορικά με τους «πράσινους», αυτός ήταν και ένας λόγος που πέρυσι το καλοκαίρι δεν συνεργάστηκαν με τη Nova για δύο χρόνια, αλλά για ένα («έπαιζε» παράλληλα και του Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει τα «κλειδιά» των καναλιών στην Κάντζα).

Είναι αλήθεια πως το CosmoteTV μπορεί να ενταχθεί για τα καλά στην καθημερινότητα της Superleague, εξασφαλίζοντας ένα τεράστιο ποσοστό (του 80%!) των «ντέρμπι» του ελληνικού πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής το CosmoteTV μετέδιδε μόνο αγώνες Κυπέλλου και Superleague 2!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News