Το «χρυσό» ποσό που αναζητά ο Παναθηναϊκός από τη NOVA

Οικονομικός «χάρτης» της νέας χρονιάς: έσοδα, διακανονισμοί, χρέος

Όπως διαβάσατε από το πρωί της Κυριακής, εδώ και λίγα 24ωρα γίνονται ζυμώσεις σε επίπεδο κορυφής και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να μείνει τελικά στη NOVA.

Αν και το Παναθηναϊκός TV… δουλεύει κανονικά, στο παρασκήνιο ψήνεται η απόλυτη ανατροπή με τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε προ 20ημέρου την πρόταση ύψους 5.7 εκατ ευρώ από τη Nova για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, εδώ και λίγα 24ωρα γίνονται ζυμώσεις σε επίπεδο κορυφής και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή με το τριφύλλι να παραμένει στο κανάλι της Κάντζας και τη Nova να κλείνει πλέον όλες τις ομάδες της Super League 1.

Το «χρυσό» ποσό που αναζητά ο Παναθηναϊκός από τη NOVA

Μπορεί τα νούμερα να μην έχουν διαρρεύσει, ωστόσο η διαπραγμάτευση έχει παρελθόν και δεν αρχίζει από το μηδέν.  Ο Αλαφούζος είχε απορρίψει τα 5,7 εκατ. ευρώ, την τελευταία δηλαδή πρόταση της NOVA. Αρα, οι συζητήσεις συνεχίζονται από αυτό το ποσό.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε ότι το συνδρομητικό κανάλι οδεύει προς συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έναντι του ποσού των 7 εκατ. ευρώ.

Αν αυτό το ποσό (7 εκατ. ευρώ) ανταποκρίνεται, τότε είναι δεδομένο πως το τριφύλλι θα απαιτήσει περισσότερα χρήματα. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν διπλάσιο όγκο οπαδών από τον Δικέφαλο του Βορρά και άρα περισσότερους εν δυνάμει πελάτες για το συνδρομητικό κανάλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News