Το «χρυσάφι» για Νέντοβιτς, το ματσάρισμα και ο αντικαταστάτης!

Το «χρυσάφι» για Νέντοβιτς, το ματσάρισμα και ο αντικαταστάτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να χρυσώσει τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αν λάβουμε υπόψη το ταλέντο και το χαρακτήρα του συμπεραίνουμε ότι δικαίως αυτό το παιδί πρέπει να πληρωθεί πολύ καλά από τον επόμενο εργοδότη του.

Ο Σέρβος έχει δώσει ότι έχει μέσα του φέτος, πετυχαίνοντας μερικά πολύ μεγάλα σουτ και σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση όποιον κι αν έχει αντίπαλο. Παρά τα χρόνια προβλήματα με τους τραυματισμούς του ο διεθνής άσος δείχνει ότι έχει ακόμα πολλά πράγματα να δώσει.

Προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ματσάρει τις προτάσεις που θα έρθουν το καλοκαίρι γι αυτόν, η ιστορία θα δείξει πόσο θα «ματώσει» αν τον χάσει.

Μπορεί αυτός να είναι ο ηγέτης του, αλλά ικανούς σκόρερ με ποιότητα δε είναι δύσκολο να βρεις αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις και δίχως να χρειαστεί να πληρώσεις αδρά!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε π.χ ο Νίκος Παππάς έφερε τον παικταρά στην Αθήνα δίνοντάς του συμβόλαιο ΜΟΛΙΣ 500.000 ευρώ. Τεχνογνωσία, μάτια ανοιχτά και διαπραγματευτική ικανότητα πρέπει να έχεις.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News