Το χούι των απαιτήσεων δεν φεύγει εύκολα!

Το χούι των απαιτήσεων δεν φεύγει εύκολα!

Κοιτάμε το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών στην Ευρωλίγκα κι επειδή για μια ακόμα σεζόν οι πολλές ήττες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν, αναρωτιόμαστε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός.

Το επίπεδο της διοργάνωσης ανεβαίνει, εκεί παίζεται το μπάσκετ στο πιο υψηλό του επίπεδο, η φάση των ομίλων έχει το χαρακτηριστικό πως ακόμα είναι νωρίς και συνήθως οι μεγάλες ομάδες κάνουν διαχείριση καθώς γνωρίζουν πως εύκολα η δύσκολα θα προχωρήσουν και δίνεται η ευκαιρία σε συλλόγους από μία σκάλα πιο κάτω να έχουν τις δικές τους μεγάλες βραδιές και να βρουν το δικό τους χώρο.

Κάτι που στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν καλά. Αυτήν την εποχή για τους πράσινους προέχει να κατακτήσουν το νταμπλ στην Ελλάδα, τα παιχνίδια με τους λιμανίσιους θα γίνουν ξανά σημαντικά, κάποια στιγμή όμως πρέπει να μπει ένα πλάνο που θα ξαναφέρει τον Παναθηναϊκό σε φάιναλ φορ από τα οποία λείπει από το 2012.

Ο σύλλογος στην Ευρώπη γνώρισε σπουδαίες βραδιές ακόμα και σε εποχές που ήταν σε φάση χτισίματος, δίχως τις σταθερές του (Μποντιρόγκα, Διαμαντίδη), με άπειρους κόουτς (Τζόρτζεβιτς, Πεδουλάκη) σε αυτό το επίπεδο, διεκδικώντας θέση στις τοπ ομάδες της ηπείρου.

Το ότι ο νταμπλούχος ξαφνικά αποφάσισε να ρίξει το δικό του επίπεδο πηγαίνοντας στην επιλογή …έσοδα-έξοδα, δεν πρόκειται να κάνει τους οπαδούς να ξεχάσουν τις απαιτήσεις που έχουν. Τους καλόμαθε η ομάδα των Παυλοθανάσηδων και το χούι δεν βγαίνει εύκολα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News