Το CAS δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στη δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό!

VIRAL - Αυτό είπε ο Γιαννακόπουλος στους Αγγελόπουλους! (pic)

Τέλος σε μια πολυετή δικαστική διαμάχη με «νικητή» τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ανακοίνωσε το CAS.

O Ολυμπιακός κυνηγούσε εδώ και πολλούς μήνες την υπόθεση που είχε προκύψει από το ντέρμπι της Euroleague στις 9/11/2018 (νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με σκορ 93-80) κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση από την «πράσινη» ΚΑΕ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Eπί της ουσίας επρόκειτο για έναν σχολιασμό από τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα μετάδοσης της NOVA στο ντέρμπι της 9ης Νοεμβρίου 2018.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το sdna.gr, οι Πειραιώτες αρχικά απευθύνθηκαν στη Euroleague και στα ελληνικά δικαστήρια, όμως εφόσον η έκβαση της υπόθεσης δεν ήταν η επιθυμητή με τη δικαιοσύνη να μην “τιμωρεί” τους “πράσινους”, κατέφυγαν στο CAS.

Στις 16 Αυγούστου κι έπειτα από μια σειρά απορριπτέων ενστάσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η τελεσίδικη νίκη του Παναθηναϊκού είναι γεγονός και η υπόθεση μπαίνει οριστικά στο συρτάρι, αφού όπως ανέφερε και το CAS oι Πειραιώτες δεν είχαν απτά, νομικά υποστηρικτικά στοιχεία.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Ιταλό Φεντερίκο Βεντούρι Φεριόλο και την νομική σύμβουλο της «πράσινης» ΚΑΕ, Μαργαρίτα Θάνου, ενώ οι “ερυθρόλευκοι”  από τον δικηγόρο Τζόναθαν Έλις.

Πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να πληρώσουν εξ ολοκλήρου τα δικαστικά έξοδα αυτής της πολυετούς υπόθεσης και να καταβάλουν συνολικά 9.000 ευρώ (2.000 ελβετικά φράγκα στην Euroleague, 4.000 στον Παναθηναϊκό και 4.000 στον Γιαννακόπουλο).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News