Το «απαγορευτικό» 1 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό

Το «απαγορευτικό» 1 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό

Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού.

Το θέμα του Λαμκέλ Ζε δεν είναι το μόνο που ασχολείται αυτές τις μέρες ο Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος φαίνεται πως θα πάει για έναν αμυντικό χαφ για να δίνει «ανάσες» στον Κουρμπέλη.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής έχει προχωρήσει στις απαραίτητες επαφές με μάνατζερ και εκπροσώπους ομάδων, ώστε να παρουσιάσει τα «θέλω» του για τον παίκτη που ψάχνει ο Παναθηναϊκό στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρουν το τριφύλλι είναι ο 26χρονος Μαυροβούνιος διεθνής κεντρικός χαφ, Ντένι Χότσκο, της βελγικής Εξέλ Μουσκρόν.

Ο Ντένι Χότσκο είναι 26 χρονών και παίζει ως οχτάρι και ως αμυντικός χαφ. Φέτος έχει 16 συμμετοχές, ενώ είναι και διεθνής με την πατρίδα του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Λόβτσεν, Ποντγκόριτσα και Φαμαλικάο.

Το «απαγορευτικό» 1 εκατ. ευρώ

Αξίζει να τονιστεί ότι σύμφωνα με τους Βέλγους, η Μουσκρόν θέλει 1 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Το συγκεκριμένο ποσό μοιάζει… απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό, εκτός κι αν υπάρξουν συζητήσεις για δανεισμό.

«Δεν ξέρουμε τίποτα»

Ο ατζέντης του παίκτη, όμως, δηλώνει άγνοια για το θέμα. «Δεν έχω ακούσει τίποτα για τον Παναθηναϊκό. Κανείς από την ελληνική ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ο Ντένι θέλει να αποχωρήσει από τη Μουσκρόν. Ξαναλέω μέχρι και σήμερα κανείς δεν μας έχει ενοχλήσει από τον ΠΑΟ», τόνισε στην ιστοσελίδα sdna.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News