Το «αντίο» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βουτσά

Το «αντίο» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βουτσά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Θάνατο του Κώστα Βουτσά εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε σε ιστορίες του παρελθόντος που δένουν τον δημοφιλη ΑΕΚτζή ηθοποιό με τους «πράσινους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό του σπουδαίου ηθοποιού Κώστα Βουτσά που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο.

Η συνεισφορά του στο σινεμά, στην τηλεόραση και στο θέατρο είναι αδιαμφισβήτητη ενώ είχε ιδιαίτερη σχέση και με τον αθλητισμό.

Αν και δηλωμένος φίλος της ΑΕΚ εντούτοις ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και το έδειξε ποικιλοτρόπως στο παρελθόν. Ο ίδιος ήταν θαυμαστής του Κώστα Λινοξυλάκη ενώ ήταν ένα από τα επίσημα πρόσωπα στην γιορτή του «τριφυλλιού» στα 60α γενέθλια του Συλλόγου, που έγιναν σημαδιακά σαν σήμερα το 1968.

Επιπλέον παρακολούθησε από κοντά και την πορεία του Συλλόγου στον Γουέμπλεϊ και ήταν κοντά στους παίκτες του ΠΑΟ ενώ είχε αγωνιστεί και στη Λεωφόρο με την ομάδα των ηθοποιών το 1963».

Eλέγξτε επίσης

Εξετάζει προπονητικά κέντρα - Οι πιθανές χώρες

Παράταση ως τις 11/04 στην απαγόρευση λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων

Μέχρι τις 11 Απριλίου πήρε παράταση η απαγόρευση λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων γυμναστικής και των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.