Το ανησυχητικό στοιχεία, η ευθύνη του Ράντονιτς και οι δυσάρεστες εξελίξεις!

Παναθηναϊκός: Πονάνε μάτια και κεφάλι

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις!

Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο, πολλές ήττες και με κακές εμφανίσεις σε πολλές περιπτώσεις.

Η εικόνα του στην Κωνσταντινούπολη ήταν τραγική. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα δείχνει να το παρατάει το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά.

Είναι ένα μεγάλο ζήτημα, πρέπει να τραβήξει αυτιά και ο προπονητής. Περιμέναμε από τον Ράντονιτς να παρουσιάσει μια ομάδα που θα παλεύει, αλλά δεν το βλέπουμε αυτό μέχρι στιγμής.

Παναθηναϊκός: Να αφήσει πίσω του τη Φενέρ – Με το δεξί στη «διαβολοβδομάδα»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (23/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ κι έχει στόχο να νικήσει προκειμένου να μπει με το δεξί στη «διαβολοβδομάδα» και ν’ αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα στην Πόλη.

Ο Παναθηναϊκός έχει φέτος στην Euroleague 2 νίκες και 6 ήττες σε 8 αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δείχνει να έχει πρόβλημα σταθεροποίησης στη διοργάνωση, καθώς κάνει ένα βήμα μπροστά κι αμέσως μετά αλλά τρία πίσω.

Ωστόσο οι άνθρωποι των πράσινων θέλουν να σταματήσει αυτό και επιδιώκουν από το παιχνίδι κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια μια νέα αρχή. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ιταλούς για δύο λόγους. Αρχικά για να ξεκινήσει θετικά τη διαβολοβδομάδα κι έπειτα για να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα με τη Φενέρ στην Πόλη την τελευταία αγωνιστική.

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κερδίσει και τον κόσμο της. Το κλίμα γενικά διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια και το ΟΑΚΑ σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν είναι πιο κρύο και δεν αποτελεί, πια, κάστρο. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως οι πράσινοι επιδιώκουν να κερδίσουν και πάλι πίσω τον κόσμο τους διότι τον έχουν τεράστια ανάγκη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News