Το ανακοινώνει σύντομα η Δέσποινα Βανδή: Μαθαίνει τα ευχάριστα ο Βασίλης Μπισμπίκης

Το ανακοινώνει σύντομα η Δέσποινα Βανδή: Μαθαίνει τα ευχάριστα ο Βασίλης Μπισμπίκης

Διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε προσωπικό (ενδέχεται να ντυθεί νυφούλα ξανά) όσο και επαγγελματικό επίπεδο!

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην ζωή της, όσον αφορά την δουλειά της… Ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε κάτι που… δεν έχει τολμήσει ξανά!

Την πολύ ευχάριστη αυτή τηλεοπτική είδηση έδωσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!».

Όπως αποκάλυψε, ο ALPHA ετοιμάζεται να επαναφέρει τη μουσική εκπομπή που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό ως «παιδί» της Ναταλίας Γερμανού, καθώς το δικό της όνομα συνδέθηκε άρρηκτα με τις συγκεκριμένες μουσικές, αφιερωματικού χαρακτήρα βραδιές στο κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος για το «Chart show, Your countdown» το οποίο προβλήθηκε το 2009 στην Ελλάδα, με πολύ τραγούδι, εκλεκτούς καλεσμένους και πολλά μεγάλα ονόματα της νύχτας σε εμφανίσεις στο πλατό της Ναταλίας.

Το μουσικό σόου αναμένεται να επιστρέψει κατά το β’ μισό της σεζόν 2021 – 2022, μετά τις γιορτές δηλαδή, και θα βρει τη θέση του στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Όσο για την παρουσίαση;

Σε ρόλο παρουσιάστριας η Δέσποινα Βανδή

Δυστυχώς, δεν είναι βέβαιο πως θα δούμε τη Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι, καθώς λέγεται πως έχει ήδη συμφωνήσει να παρουσιάσει το «The Secret Song», κάτι που όμως η ίδια διαψεύδει και… ζητά τη γνώμη των τηλεθεατών για το ποιο από τα δύο σόου προτιμούν να τη δουν να αναλαμβάνει.

Η Ανδρικοπούλου, υποστήριξε στο Mega πως στη θέση της Γερμανού θα δούμε μία γυναίκα που αποδείχτηκε (και) τηλεοπτική αποκάλυψη. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στο «Just the 2 of Us», θα είναι ελεύθερη να επιστρέψει με δική της εκπομπή.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ούτε το όνομα της Βανδή είναι βέβαιο, παρά τα όσα ειπώθηκαν στο «Χαμογέλα και πάλι!».

youweekly.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News