Το... αλλάζει ο Δώνης

Δώνης: "Η πιο δύσκολη μέρα από τότε που ήρθα-Αυτό θέλω να πω στον κόσμο"

Ιδιαίτερα προβληματισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα στη Λαμία και τον ΟΦΗ, ήταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε ξανά τον αγώνα με τους Κρητικούς, μίλησε με τους συνεργάτες του, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του άλλαξε πρόσωπο σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο κ. Δώνης πήγε στη χθεσινή προπόνηση, αν και έλειπαν οι διεθνείς, άρχισε να μιλάει στους παίκτες του για να αλλάξει «πρόσωπο» η ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Εκεί που στέκεται ο Γιώργος Δώνης είναι πως οι «πράσινοι» δεν έβγαλαν τίποτα από αυτά που έχουν δουλέψει το προηγούμενο διάστημα και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα, ούτως ώστε να παρουσιαστεί άλλος Παναθηναϊκός στα προσεχή παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News