Το αγαπημένο του αποτέλεσμα (και) στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!

Το αγαπημένο του αποτέλεσμα (και) στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!

Σε υψηλές θερμοκρασίες (στο α’ μέρος) ο Παναθηναϊκός έκανε «πειράματα» μεσοεπιθετικά, βελτιώθηκε στην πορεία, ωστόσο, έμεινε και πάλι στο 0-0 σε φιλικό αγώνα απέναντι στο Βόλο, αποτέλεσμα που τείνει να του γίνει… συνήθεια. Εξαιρετικός ο Μπρινιόλι, ο Ιωαννίδης τις περισσότερες φάσεις.

Από ωραία μπαλιά του Μάγκνουσον στην πλάτη της άμυνας του Βόλου ο Παναθηναϊκός δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία για γκολ με τον Καρλίτος να μην εμπιστεύεται το αριστερό, να τη φέρνει στο δεξί και να πιάνει ένα σουτ δίχως τύχη εκτός περιοχής. Μέχρι το 37ο λεπτό και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος που μπλόκαρε σταθερά ο Μπρινιόλι, δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη στιγμή στο ματς.




Ο κίνδυνος παρουσιάστηκε στον Παναθηναϊκό στο 38ο λεπτό με τον Μπρινιόλι να πραγματοποιεί μια εξαιρετική απόκρουση στην προσπάθεια του Φαν Βερτ από το πλάι. Στη συνέχεια, ο Μεταξάς κόπηκε από τον Πέρεθ με το συναγερμό να μη σταματά να χτυπά, όμως, εκεί.

Ένα λεπτό πριν τα 45′ ο Μπρινιόλι έκανε μια ακόμα απίθανη απόκρουση με τον Πάολο Φερνάντες να ταλαιπωρεί τους αμυνόμενους του Τριφυλλιού και να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής στην κλειστή γωνία της πράσινης εστίας. Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς συνέβη στο κόρνερ που ακολούθησε, με τον Φαν Βερτ να πιάνει γεμάτη κεφαλιά, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με τον Χουάνκαρ σε δεύτερο χρόνο να γλιτώνει την ομάδα από ένα γκολ.




Το «πείραμα» με Καρλίτος στο «10» δεν καρποφόρησε για τον Παναθηναϊκό με τον Γιοβάνοβιτς να τον αλλάζει με τον Τσέριν στη διακοπή για το ημίχρονο. Με την έναρξη του β’ μέρους στο 46ο λεπτό ο Χουάνκαρ έπεσε στην περιοχή του Βόλου με τον Παπαπέτρου να δείχνει «παίζεται».

Η πράσινη αντεπίθεση ξεκίνησε στο 52ο λεπτό με τον Ιωαννίδη να πιάνει κοντινή κεφαλιά και τον Κλέιμαν να κατεβάζει ρολά. Η πίεση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά. Ο Έλληνας φορ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλό σημείο με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στα δοκάρια λίγο πριν τη μια ώρα παιχνιδιού, έπειτα από γύρισμα στη «θεσσαλική» περιοχή.




Στο 62ο λεπτό ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν έκανε εντός εστίας τελική με ένα καλό σουτ που έδιωξε για σιγουριά σε κόρνερ ο Κλέιμαν. Για τα υπόλοιπα 25 λεπτά ο Γιοβάνοβιτς έριξε στο γήπεδο τους Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γκάνεα, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας και Καμπετσής.




Ο Αϊτόρ από πολύ πλεονεκτική θέση στο 71ο λεπτό δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Κλέιμαν να κάνει άλλη μία πολύ μεγάλη επέμβαση. Στο 79′ οι Φρόκου, Σαρδέλης και Ηλιάδης πήραν ευκαιρία από τον πράσινο τεχνικό κόντρα σε ομάδα Superleague.




Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος

Βόλος (Τονσό): Κλέιμαν, Πίρινεν, Φαν Βερτ, Φερνάντες, Ροντρίγκες, Μπαριέντος, Σιέλης, Ταχάτος, Μεζκίδα, Μεταξάς, Εσκοβάλ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News