Το 2ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το 2ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Με το Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών με παιδιά γεννημένα το 2007 θα ανοίξει η «αυλαία» των εκδηλώσεων για το 2ο «Tουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμην του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (14 και 15/9) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Παναθηναϊκός, ο Πανερυθραϊκός ΑΣ, ο Πανιώνιος ΓΣΣ και ο ΓΣ Περιστερίου θα αναμετρηθούν σε μια διοργάνωση-γιορτή.

Στον πρώτο ημιτελικό ο Πανιώνιος ΓΣΣ θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ Περιστερίου, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανερυθραϊκό ΑΣ. Την Κυριακή (15/9) θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Μίνι Tουρνουά Ακαδημιών.

Οι απονομές των μεταλλίων και του Κυπέλλου στο νικητή του Μίνι Tουρνουά Ακαδημιών θα πραγματοποιηθούν στο 2ο «Tουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το επόμενο Σαββατοκύριακο 21/9 και 22/9 με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Maccabi FOX Tel Aviv, της Fenerbahce Beko και της AX Armani Exchange Olimpia Milan.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Α’ Ημιτελικός (18:15) Πανιώνιος ΓΣΣ – ΓΣ Περιστερίου

Β’ Ημιτελικός (19:45) Παναθηναϊκός – Πανερυθραϊκός ΑΣ
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Μικρός Τελικός (18:15) Ηττημένος Ημιτελικού Α’ – Ηττημένος Ημιτελικού Β’

Μεγάλος Τελικός (19:45) Νικητής Ημιτελικού Α’ – Νικητής Ημιτελικού Β’

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News