Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Κουλιμπαλί για ΑΕΚ

Πρόταση και από Μαλίν στον Παναθηναϊκό για Κουλιμπαλί!

Κυριολεκτικά στο… παρά πέντε θα μάθει ο Μαρίνος Ουζουνίδης το αν θα μπορέσει να συμμετάσχει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στο αθηναϊκό ντέρμπι ή όχι. 

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν αγωνίστηκε με την εθνική Μάλι, με την τελευταία να προχωρά στις απαραίτητες εισηγήσεις προς την FIFA, ώστε ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, η αγωνιστική απραξία του «Κούλι» καθ’όλη την διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων αποθαρρύνει τις πιθανότητες χρήσης του ποδοσφαιριστή στην βασική ενδεκάδα. Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και 24 ώρες πριν το ντέρμπι, για να ενημερωθεί περί των οριστικών εξελίξεων στο θέμα.

Άλλος ένας παίχτης, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή είναι του Αντρές Τσάβες. Του Κομαντάντε θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα την Πέμπτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News