Την πρώτη θέση η Αρμάνι, τις... εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός (vids)

Την πρώτη θέση η Αρμάνι, τις... εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός (vids)

 

Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κατέκτησε η Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό να κρατά την ικανοποιητική εκκίνησή του στο ματς και ένα καλό αμυντικό διάστημα στην γ’ περίοδο. 

Σε ένα πιο κλειστό σκορ σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Εφές με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πάρει προβάδισμα ενός καλαθιού στο τέλος του δεκαλέπτου. Ο Ουόλτερς έκανε θεαματική εκκίνηση, ενώ έδειξε σε καλύτερη μέρα και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο Ουίλιαμς έμεινε σε χαμηλά επίπεδα, συγκριτικά με τον ημιτελικό.




Η Αρμάνι Μιλάνο ευτύχησε να πάρει προβάδισμα 7 πόντων στο ημίχρονο (33-40). Ένα κλέψιμο του Λι επανάφερε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι και ξεσήκωσε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ (42-46). Με έμφαση στην άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πλησίασε στο καλάθι (51-53) με τον Γκουντάιτις στην πεντάδα. Ο Παναθηναϊκός θα συμπληρώσει γρήγορα τα 4 φάουλ στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης με τον Ουίλιαμς να εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό.




Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν σκορ ασφαλείας με τον Ντέιβις να καρφώνει σε 2ο χρόνο για το 56-66. Ο Ντέιβις ελαχιστοποίησε σημαντικά τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρωτιά στο τουρνουά. Ο Τόμας εμφανίστηκε τη χειρότερη στιγμή στο παιχνίδι για να δώσει τη χαριστική βολή στους «πρασίνους» που ολοκληρώνουν με χαμόγελα το διήμερο στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 33-40, 53-58, 64-77

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News