Με την PANATHINAIKOS FC VISA είσαι πάντα μαζί με την ομάδα

Με την PANATHINAIKOS FC VISA είσαι πάντα μαζί με την ομάδα

Η επίσημη πιστωτική κάρτα του τριφυλλιού PANATHINAIKOS FC VISA συνεχίζει να φέρνει τους κατόχους της κοντά και να τους προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και δώρα μέσω της συλλογής τριφυλλιών-πόντων από κάθε αγορά που πραγματοποιούν.

Έτσι, στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, τέσσερις φίλαθλοι γονείς μαζί με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ιδιαίτερη ημέρα εξαργυρώνοντας 400 τριφύλλια. Οι φίλαθλοι και κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA έζησαν μοναδικές εμπειρίες στο ανακαινισμένο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Γονείς και παιδιά βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πάτησαν στο γρασίδι της Λεωφόρου και γνώρισαν από κοντά τον ΠΑΝΑΘΑ, την αγαπημένη μασκότ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.
[ads2]

Η γνωριμία με τον ΠΑΝΑΘΑ είναι ένα από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA της τράπεζας Πειραιώς στους «πράσινους» κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα!

  • Γνωρίστε από κοντά τις σημαντικές μορφές του ποδοσφαίρου μέσα από το «Meet A Legend »
  • Χαρίστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τον ΠΑΝΑΘΑ, τη μασκότ της Ομάδας και να πάρει δώρο μια φανέλα του αγαπημένου του παίκτη!
  • Παρακολουθήστε τον αγώνα από διακεκριμένες θέσεις, στην κερκίδα Επισήμων του γηπέδου.
  • Επισκεφθείτε το προπονητικό κέντρο της Ομάδας 
  • Κερδίστε αυθεντικά «πράσινα» δώρα

και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια:

  • 15% έκπτωση στα καταστήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
  • Άτοκες δόσεις στην αγορά των καρτών διαρκείας της ΠΑΕ καθώς και σε μεγάλο αριθμό συμβεβλημένων με την Τράπεζα Πειραιώς καταστημάτων
  • Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο & δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα
  • Συλλογή τριφυλλιών με κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την πιστωτική κάρτα και συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβεβαίωσης 

 

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς όσο και για το πρόγραμμα επιβράβευσης στο www.paogr, www.pirauesbank.gr ή στο τηλ 18 2 18.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News