"Τιμητικό να σε θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά..."

Υπογράφει στον Εξάστερο ο Μήτογλου - Πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί

Τη παραμονή του στο κολεγιακό πρωτάθλημα και στο Wake Forest προανήγγειλε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, ο οποίος μιλώντας στο «athlenda» σημείωσε πως είναι τιμητική η πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο και να πάρει το πτυχίο του.

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον των «αιωνίων» και το Wake Forest: «Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλες ομάδες και το ενδιαφέρον που έδειξαν και οι δυο προς το πρόσωπο μου ήταν ιδιαίτερα τιμητικό. Είμαι κοντά στην απόφαση να παραμείνω στο πανεπιστήμιο ώστε να ολοκληρώσω την τέταρτη χρονιά και να πάρω και το πτυχίο μου που θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν έχω καταλήξει ακόμη οριστικά αλλά η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή μου στο Γουέικ Φόρεστ».

Στα αστέρια είναι τα λεφτά! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News