Τιμήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (pic)

Γιαννακόπουλος: «Όσο θα καίτε, τόσο θα φυτεύουμε!»

Στην Καλαμάτα, προκειμένου να συμμετάσχει στο 2ο συνέδριο των φαρμακοποιών της περιφέρειας Πελοποννήσου, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στον χαιρετισμό του, κατά την έναρξη του συνεδρίου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον πατέρα του Παύλο, αλλά και στον παππού του Δημήτρη, ο οποίος ήταν φαρμακοποιός.

Ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ αναφέρθηκε στη σημασία της αλυσίδας του φαρμάκου, η οποία περιλαμβάνει τα φαρμακεία, τους γιατρούς, τις φαρμακαποθήκες και τις βιομηχανίες φαρμάκων και στη σημασία που έχει αυτή.

Αμέσως μετά τον χαιρετισμό του, στον κ. Γιαννακόπουλο απονεμήθηκε από τους διοργανωτές τιμητική πλακέτα για την προσφορά της ΒΙΑΝΕΞ στον κλάδο του φαρμάκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον κ. Γιαννακόπουλο συνόδευε ο γιός του Παύλος.

Το συνέδριο των φαρμακοποιών της Πελοποννήσου ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και διεξάγεται σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιομηχανία φαρμάκων «ΒΙΑΝΕΞ» είναι και χορηγός του συνεδρίου.

Τιμήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (pic)

Πληροφορίες από messiniapress.gr/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News