«Τιμή που μας επέλεξε ο ΠΑΟ, το φιλικό θα γίνει κανονικά»

«Η ΑΕΚ "χτυπάει" 4 παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟ - Ονόματα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στον «Super Sport FM 104.0» αναφέρθηκε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και στις αντιδράσεις του κόσμου στη συγκεκριμένη είδηση.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης ότι επρόκειτο να γίνει φιλικό ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Γιώργος Καζαμίας σε δηλώσεις του γύρω από το θέμα ήταν κατατοπιστικότατος.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή που ο Παναθηναϊκός επιλέγει τη Νέα Σαλαμίνα για φιλικό και πως το παιχνίδι αυτό θα γίνει κανονικά, καθώς και από πλευρά εσόδων η ομάδα έχει να κερδίσει λεφτά. Τέλος, όσον αφορά τους οπαδούς ανέφερε πως όσοι επιθυμούν, μπορούν να μην πάνε να δουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«H Νέα Σαλαμίνα τι κόντρα να είχε με τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως θεωρώ πολύ τιμητικό το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός επέλεξε τη Νέα Σαλαμίνα για φιλικό. Δίνει και άλλη αίγλη για το σωματείο μας. Θα είναι και ένα δυνατό φιλικό ενόψει της επανέναρξης. Θα γίνει και στο γήπεδό μας και όλα τα έσοδα θα είναι δικά μας. Τώρα για τους λόγους, οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα. Δεν είναι με το ζόρι ο καθένας να παρευρεθεί στο γήπεδο. Το φιλικό θα γίνει, θα χαρούμε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επιστρέφει μετά από χρόνια στα κυπριακά γήπεδα. Έχουμε και την εκδήλωση της Πέμπτης για τα γενέθλια της Νέας Σαλαμίνας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News