Τιμ μάνατζερ Λάρισας: «Για να είμαι δίκαιος έπαιξαν 55-45 με τον Παναθηναϊκό»

Βόβορας: «Άθλιες συνθήκες - Όποιος ήταν στο παιχνίδι, κατάλαβε τι έγινε»

Πρωτοφανής παραδοχή από τον τιμ μάνατζερ της Λάρισας που παραδέχθηκε μιλώντας στο «Φως» ότι η ομάδα του πήρε το… 55-45 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Αν δεν ήσουν «βουνό» και δεν συγκρατούσε τον Βόβορα τι θα έκανε;

«Αυτό που είπα στον κόουτς, όπως και τον Παπαπέτρου, ήταν το εξής: Είσαι Παναθηναϊκός, δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό να φέρεσαι έτσι».

– Γιατί ήταν έτσι ο Βόβορας;

«Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό από τη δεύτερη ήττα που έπαθαν από εμάς… Δεν υπήρχε όμως λόγος για αυτή την επίθεση. Έχουμε μία ευθύνη γιατί πετάχτηκαν ένας δύο άνθρωποι από τα καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο, όπως το βιώσαμε κι εμείς στην έδρα του Παναθηναϊκού. Του είπα ότι δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό να φέρεσαι έτσι, αλλά δεν ήθελε να ακούσει τίποτα».

Με ποιον τα είχε, που πήγαινε να επιτεθεί;

«Δεν κατάλαβα. Έγινε μία ιστορία μου είπαν μεταξύ Νέντοβιτς και Καράμπελα που δεν είδε κανείς. Να σου πω όμως κάτι που δεν πήρε χαμπάρι κανείς; Στην αποβολή του Παπαπέτρου, επειδή υπάρχει δεύτερη τεχνική ποινή, πρέπει να αποβληθεί ο προπονητής αφού έχει ήδη φάει μία τεχνική ποινή. Δεν το αντιλήφθηκε κανείς…»

Τους έσφαξε η διαιτησία; Έτσι λένε.

«Όχι, είδαμε μία διαιτησία 50%-50%. Άντε για να είμαι απολύτως δίκαιος, είδαμε μία διαιτησία 55%-45%. Αλλά προς Θεού, δεν σφάχτηκε ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία».

Ανησυχείτε με όλο αυτό το θόρυβο που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, θα πάτε ως πρόβατο επί σφαγή στο πέμπτο ματς;

«Νομίζω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι θυμωμένος με τον ίδιο τον τον Παναθηναϊκό. Δεν ανησυχώ διότι ο ΕΣΑΚΕ και η ΚΕΔ φέτος έχουν δείξει ότι γίνεται ένα πρωτάθλημα δίκαιο, τους έχουμε εμπιστοσύνη, όλες οι ομάδες έδωσαν μία υπόσχεση, ότι θα έχουν μία ανοχή στα ανθρώπινα λάθη – και το τηρούμε».

Πιστεύεις δεν περίμεναν να χάσουν δύο ματς από εσάς;

«Όχι, δεν το περίμεναν. Ούτε εμείς το περιμέναμε, όμως ξέραμε ότι έχουμε φτιάξει μία πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει το δεύτερο καλύτερο μπάσκετ στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό. Είναι γεγονός αυτό. Το καλό μπάσκετ λοιπόν με δίκαιη διαιτησία κερδίζει»!

Δίνεις πιθανότητες να κάνετε το… μπαμ και να αποκλείσετε τον Παναθηναϊκό;

«Παίζουμε στην έδρα του. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό ως πολύ μεγάλο σύλλογο. Αυτά που έχουμε κάνει είναι από τα… άγραφα! Αν τα έλεγε κανείς πριν καιρό, θα έλεγαν ότι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας! Όμως εδώ που φτάσαμε θα το παλέψουμε ως το τέλος. Μέσα μου πιστεύω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες».

Πες μου για τον κλιματισμό για τον οποίο φωνάζουν. Τα δικά σας παιδιά στην ίδια ζέστη δεν έπαιζαν;

«Φυσικά και τα δικά μας παιδιά στην ίδια ζέστη έπαιζαν, όχι μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Στη ζέστη παίζαμε όλοι, ξεκάθαρα. Θα σου εξηγήσω όμως τι έχει γίνει με αυτό το θέμα. Είναι ένα πρόβλημα που έχει αυτό το γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχει μελέτη εδώ και πολλά χρόνια για το τι πρέπει να γίνει. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο γήπεδο, ακόμα και τα κουφώματα. Εξαερισμό, μονάδα θέρμανσης και ψύξης. Όλα αυτά πρέπει να κοστίζουν γύρω στα 300.000 ευρώ. Θα το έφτιαχναν για την εθνική ομάδα που θα παίξει σε λίγο καιρό. Κανείς δεν περίμενε στη Λάρισα ότι θα φτάναμε τόσο μακριά και θα παίζαμε καλοκαίρι, ώστε να το φτιάξουν πιο νωρίς».

Για την διαφημιστική πινακίδα και τον Παπαπέτρου δεν είπαμε.

«Μου μεταφέρανε ότι την έσπρωξε ο κόουτς Βόβορας. Αυτά που ακούω για σακιά με άμμο, τι να πω, συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα. Και οι πινακίδες δεν είναι για της πηδάς από πάνω…. Τρία χρόνια που έχουμε αυτές τις πινακίδες δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με κανέναν… Δεν πηδάμε πάνω από τις πινακίδες έτσι; Υπάρχουν δρομάκια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News