Τηλεοπτικά: Δεν ικανοποίησε η πρώτη πρόταση της NOVA

«Όχι» σε NOVA και τελικά ΣΚΑΪ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς το Panathinaikos TV, το οποίο – εκτός απροόπτου- θα κάνει πρεμιέρα στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 26 Αυγούστου.

Την ίδια ώρα στο τριφύλλι προχωρούν σε επαφές, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Livesport, και με τη NOVA.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, το Panathinaikos TV θα κάνει… τεστ στο φιλικό με τον ΟΦΗ, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την έκβαση των συζητήσεων του Παναθηναϊκού με τη Nova. Το τριφύλλι, στον πρώτο κύκλο συζητήσεων με το συνδρομητικό κανάλι δεν ικανοποιήθηκε, παρόλα αυτά αναμένεται και νέα επαφή.

Σχετικά με το Panathinaikos TV, η δημιουργία του έχει ληφθεί και δεν αλλάζει, ωστόσο το μέγεθος της τηλεοπτικής δομής θα εξαρτηθεί από την έκβαση των συζητήσεων με τη Nova. Εάν το συνδρομητικό διατηρήσει τα δικαιώματα των εντός έδρας παιχνιδιών του Παναθηναϊκού, τότε θα έχουμε ένα «μικρό» Panathinaikos TV. Σε αντίθετη περίπτωση, το νέο εγχείρημα θα προσαρμοστεί στις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News