Τί θέλει να πει ο Λάσμε;

Τί θέλει να πει ο Λάσμε;

Ο Στέφαν Λάσμε δείχνει να είναι στην κορυφή της λίστας του Αργύρη Πεδουλάκη, χωρίς πάντως να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Γαλατάσαραϊ.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ υποστήριξε πως δεν έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τους Τούρκους, ενώ με δημοσίευση του στο instagram, μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

[ads2]

Συγκεκριμένα, ο Λάσμε ανέβασε φωτογραφία της Γαλατά, με το μήνυμα: «Πέρασα πολύ ωραία αγωνιζόμενος για τη Γαλατάσαραϊ αυτή τη χρονιά, και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο για το τρόπαιο του Eurocup. Μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους για την υποστήριξη, ήταν μία καταπληκτική εμπειρία».

Με μία πρώτη ματιά, η δημοσίευση του Λάσμε μοιάζει με αποχαιρετισμό, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι βέβαιο σχετικά με το μέλλον του.
Καταγραφή-1-700x346

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News