Τι θα κρίνουν μπάτζετ και μεταγραφές της νέας σεζόν

Τι θα κρίνουν μπάτζετ και μεταγραφές της νέας σεζόν

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας αρκετά μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκός, αλλά τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν είναι βέβαιο και ξεκάθαρο για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν από το καλοκαίρι, μιας οι παράγοντες που συντελούν είναι αρκετοί και όλα μία σειρά.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπουν υποψήφιους παίκτες σε Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι σε ετοιμότητα όταν χρειαστούν να κινηθούν, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί.

Ένας βασικός παράγοντας για είναι η στόχευση των παικτών, ώστε να κινηθούν γρήγορα μιας και οι δύο επιθυμούν οι βασικές μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας και να μπορέσει να μονταριστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όμως το βασικό “πρόβλημα” των “πρασίνων” είναι το μπάτζετ, καθώς θα καθοριστεί από δύο παράγοντες, τη θέση που θα πάρει η ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ αλλά και από τις αποχωρήσεις παικτών.

Αν δεν επιστρέψουν στις ομάδας τους Εμποκού και Κλωναρίδης, μπορεί οι μεταγραφές να μην ξεπεράσουν τις τέσσερις, την ώρα που στο Τριφύλλι στόχος είναι να μην αποχωρήσει κανείς βασικός από το υπάρχον ρόστερ.

Πάντως, όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν προς το τέλος Μαΐου, οπότε θα ξεκινήσει το βασικό κομμάτι του «πράσινου» σχεδιασμού.

Διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας με τον Εξάστερο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News