Τι συμβαίνει με Τελάντερ;

Τι συμβαίνει με Τελάντερ;

Από ειδικό γιατρό στο εξωτερικό εξετάστηκε ο Δανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ράσμους Τελάντερ, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα.

Ο στόπερ των «πρασίνων» έλειψε με άδεια από την προπόνηση της Πέμπτης προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό και να εξεταστεί από ειδικό γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα, όπερ και εγένετο.

[ads2]

Ο Ράσμους Τελάντερ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κατά την διάρκεια της σεζόν από το συγκεκριμένο πρόβλημα και στον σύλλογο επιθυμούν να λυθεί οριστικά το ζήτημα προκειμένου να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Δανός άσος του «τριφυλλιού» θα απουσιάσει απο τα πρώτα παιχνίδια των play off και άπαντες στην ομάδα ελπίζουν να επιστρέψει στην Αθήνα το συντομότερο έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάποια νέα ζημιά αλλά είναι απαραίτητο να ακολουθήσει ειδικές θεραπείες προκειμένου να υποχωρήσει ο πόνος και να είναι σε θέση να αγωνιστεί δίχως πρόβλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News