Τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς

Τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς

Ένα πολύ περίεργο φαινόμενο παρατηρείται στις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, αφού είναι μόνιμοι «επισκέπτες» του ιατρικού δελτίου!

Από τις πιο παράδοξες περιπτώσεις είναι αυτή του Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος έχει βγάλει τραυματισμούς μετά από ματς που αγωνίστηκε για 90 λεπτά!

[ads2]

Ο Δανός αποκτήθηκε μ’ έναν σοβαρό μυικό τραυματισμό που τον είχε αφήσει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Τελευταία εμφάνιση ήταν στις 22 Μαρτίου με την Άαλμποργκ.
Στον Παναθηναϊκό έκανε το ντεμπούτο του στις 23 Σεπτεμβρίου με τον Λεβαδειακό, κάνοντας πέντε συνεχόμενα 90λεπτά! Μετά το ματς με τους Βοιωτούς αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Πλατανιά, Γιάννενα, Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Παραδόξως φεύγοντας από την Τούμπα (25/10) το ιατρικό επιτελείο ανέφερε ότι έχει ένα μικρό χτύπημα που δεν είναι κάτι το σοβαρό… Την επόμενη ημέρα έγινε γνωστό ότι έχει μία κάκωση στην ποδοκνημική. Δηλαδή ένα χτύπημα, το οποίο τον άφησε εκτός δράσης για 1,5 μήνα!

Επέστρεψε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια στις 6 Δεκεμβρίου, έπαιξε για 90 λεπτά και την επόμενη ημέρα, ξαναμπήκε στο ιατρικό δελτίο με κάκωση στο αριστερό γόνατο και τέθηκε εκ νέου νοκ άουτ!

Με 6 ματς στον α” γύρο το Πρωταθλήματος, ο Δανός που έδειξε καλά στοιχεία σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε, φαντάζει… γυάλινος και εξαιρετικά επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Συνολικά σε 22 παιχνίδια (15 Πρωτάθλημα, 3 Κύπελλο και 4 Ευρώπη), ο Δανός έπαιξε μόλις σε 6 ματς.

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News