Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με ΠΑΟΚ

Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με ΠΑΟΚ

Χαμόγελα σκόρπισαν οι νέες μεταγραφές του Παναθηναϊκού στο φιλικό προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ στο «Ελ Πάσο».

Οι Καρλίτος, Σαβιέρ, Βέλεθ και Σάντσες έπαιξαν ένα «γεμάτο» ματς απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» και έστειλαν ελπιδοφόρο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Θυμίζουμε πως απόντες ήταν οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες και Ιωαννίδης από τις καινούργιες προσθήκες.

Καρλίτος: Ήταν το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού. Πήρε πολλές μπάλες, έδωσε άλλες τόσες μάχες, πρέσαρε, απείλησε, γενικότερα ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΟΚ. Τα πήγε καλύτερα ως καθαρός φορ στο β’ ημίχρονο με τον Μακέντα στα άκρα. Αν συνυπολογίσουμε το διάστημα αποχής του Ισπανού, το δείγμα ήταν άκρως θετικό. Δεν θα αργήσει να βρει δίχτυα.

Σαβιέρ: Ταιριάζει στη φιλοσοφία του Πογιάτος ο Πορτογάλος. Δίνει με τη μία την μπάλα και ενθαρρύνει το επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο που θέλει ο πράσινος τεχνικός. Δεν έκανε τελική, όμως, είχε δύο σπουδαίες ενέργειες από το πλάι και θα μπορούσε να είχε χριστεί «assistman» στη φάση με το γυριστό του Καρλίτος. Είναι ένας παίκτης που θα βάλει σε σκέψεις τον προπονητή για τη βασική ενδεκάδα.

Βέλεθ: «Βράχος» για ακόμη μια φορά. Έπαιξε με ένταση, ίσως και λόγω του αντιπάλου. Τα πήγε πολύ καλά δίπλα στον Πούγγουρα. Είχε καλές παρεμβάσεις στις επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έβγαλε «καθαρές» ευκαιρίες, πλην μια – δυο περιπτώσεων.

Σάντσες: Μας συστήθηκε – επί της ουσίας – στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Καταλογίζεται η εμφάνισή του στα… ευχάριστα της βραδιάς. Καλός ανασταλτικά και επιθετικά, έδειξε «γιατί» επιλέχθηκε από τον Τσάβι Ρόκα ως αντι-Γιόχανσον. Φοβερή δημιουργία στη μεγαλύτερη φάση του Παναθηναϊκού στο εξηντάλεπτο με τον Μακέντα να νικιέται από τον Ζίβκοβιτς. Θα «ανέβει» κι άλλο ο Αργεντινός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News