Τι πρέπει να κοιτάξει ο Εξάστερος

Τι πρέπει να κοιτάξει ο Εξάστερος

[ads]
Ορισμένες φορές, μία ήττα δεν είναι απαραίτητα καταστροφή καθώς ύστερα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορείς να δεις ευκολότερα τις αδυναμίες σου.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττήθηκε στην 2η παράταση από την Ανατολού Εφές. Εκτός από την κακή διαιτησία, τον ρόλο τους έπαιξαν κι άλλοι παράγοντες.
[ads2]

Ένα στοιχείο που πρέπει να εξετάσει ο Τσάβι Πασκουάλ και όλη η ομάδα είναι τα ριμπάουντ. Στο παιχνίδι με την Εφές έχασε πολλά αμυντικά ριμπάουντ.

Το 2ο στοιχείο είναι η απόδοση του Νικ Καλάθης. Ο Καλάθης ναι μεν πέτυχε ρεκόρ καριέρας με τις 12 ασιστ που μοίρασε, όμως στα τελευταία λεπτά η απόδοσή του έπεσε ραγδαία. Χαρακτηριστικό λάθος ήταν η κακή πάσα που έκανε με το σκορ στο 86-83. Σε αυτό δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο παίκτης καθώς δεν έχει αντικαταστάτη να του δώσει μερικές ανάσες.

Ένα σημαντικό στοιχείο επίσης μπορεί να θεωρηθεί και η διαχείριση των κρίσιμων καταστάσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Εφές, οι πράσινοι φαίνεται να έχασαν την ψυχραιμία τους και παράλληλα τον έλεγχο όλου του αγώνα.

Δείτε τα 4 προγνωστικά από την Αγγλία με αποδόσεις που φτάνουν σε απόδοση τις 8 μονάδες !!! Ενα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο αρκεί…. Προγνωστικά από την Αγγλία

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News