Τι πραγματικά ισχύει με το συμβόλαιο του Περέα - Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός για να τον αφήσει

Παναθηναϊκός - Άρης ώρα: Να πάρει εκδίκηση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Χουάν Χοσέ Περέα ανήκει στον Παναθηναίκό και οι πράσινοι ζητούν ποσοστό μεταπώλησης στο ενδεχόμενο παραχώρησής του σε κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου ο Νίκος Νταμπίζας είχε καταφέρει να αποκτήσει ελεύθερο τον Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος είχε περάσει από τις ακαδημίες της Πόρτο.

Αν και αρχικά του είχε προταθεί διετής δανεισμός με οψιόν αγοράς, η «φόρμουλα» αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον «Ντάμπι». Ο πρώην τεχνικός διευθυντής πέτυχε αυτό που ήθελε και… άρπαξε τον παίκτη χωρίς να πληρώσει χρήματα σε ομάδα για δύο χρόνια.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός δεν ζητάει πολλά για να δώσει τον Περέα. Κυρίως, θέλει να ποντάρει στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και θα επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις με κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα στην εξασφάλιση ενός ικανοποιητικού ποσοστού μεταπώλησης (όπως συνέβη και με τον Βέργο).

Το συμβόλαιο του Περέα εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και το «Τριφύλλι» θέλει οπωσδήποτε να τον δώσει. Στη χειρότερη περίπτωση, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν και την επιλογή δανεισμού του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News