Τι να πει κανείς για τον Κουρμπέλαρο!

Τι να πει κανείς για τον Κουρμπέλαρο!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όχι μόνο επέστρεψε στην ομάδα, θα έλεγε κανείς μετά και από την εμφάνισή του στο «Καραϊσκάκης» πως επέστρεψε και πιο δυνατός από ότι ήταν προ της μεγάλης του αποχής!

Δεν είναι υπερβολή να τοποθετήσει κάποιος τον «αρχηγό» του Παναθηναϊκού μέσα στους 3-4 κορυφαίους της ομάδας στο φαληρικό γήπεδο.

Σίγουρα, εκείνος δεν έχει τις αρετές του Πέρεθ στην κυκλοφορία της μπάλας και στην αντίληψη του γηπέδου, όμως, τα προτερήματα που διαθέτει, τα παρουσίασε στο 100% στο γήπεδο. Η μάχη του κέντρου κερδήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους πράσινους, ειδικότερα στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα και στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο.




Από δυναμική παρέμβαση του Κούρμπε προέρχεται το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού με τον Παλάσιος. Θα μπορούσε να «χρεωθεί» τελική πάσα ο πρώην παίκτης του Αστέρα κι ας έκανε, φυσικά, στη συνέχεια την εξαιρετική προσπάθεια και εκτέλεση ο «Τούκου». Το έργο του Έλληνα διεθνή δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε.

Ήταν πασιφανές πως ο Γιοβάνοβιτς προόριζε τον Κουρμπέλη βάσει και του προγράμματος, να τον ξεκινήσει σε ένα ντέρμπι τέτοιων απαιτήσεων και εκείνος πήρε «άριστα». Πλέον, και ο Σέρβος προπονητής τον «γνώρισε» καλύτερα εν δράσει, μιας και δεν τον είχε στη διάθεσή του το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News