Τι λένε στον Παναθηναϊκό για Κότνικ

«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Κότνικ»

Ενδιαφέρον για τον Μάτιτς Κότνικ παρουσιάζεται να εξέφρασε ο Παναθηναϊκός.

Το συμβόλαιο του Σλοβένου τερματοφύλακα με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι και όπως έχει γίνει ήδη ξεκάθαρο, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νεοσμυρνιώτες.

Σύμφωνα λοιπόν με το «snportal.si», υπήρξε κρούση από άλλη ελληνική ομάδα για να τον αποκτήσει τον Απρίλη, με το δημοσίευμα να κατονομάζει το «τριφύλλι».

Όπως σημειώνεται πάντως, το θέμα δεν έχει προχωρήσει, με τον Κότνικ να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό (απ’ όπου ήδη υπάρχουν οι επιλογές των Άντερλεχτ, Χάντερσφιλντ, Χατάγιασπορ και Σλάβια Πράγας).

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την πλευρά του 30χρονου γκολκίπερ και το όνομα του Κότνικ είναι ένα από τα πολλά που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των Πράσινων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News