Τι «λείπει» από τον Καλαϊτζάκη

Τι «λείπει» από τον Καλαϊτζάκη

Ντεμπούτο ως βασικός στην Ευρωλίγκα για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη με τον μικρό να παίζει απελευθερωμένα, να τρέχει πολύ στην άμυνα και να κερδίζει τα εύσημα προπονητών , συμπαικτών και οπαδών μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μπάγερν.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην περίπτωση του είναι ότι μπορεί να συνυπάρξει με οποιονδήποτε άλλο γκαρντ που υπάρχει στο ρόστερ.

Τα χαρακτηριστικά του τον βοηθάνε για να αγωνιστεί είτε στο πλευρό κάποιου πόιντ γκαρντ μένοντας στην περιφέρεια, είτε να αναλάβει το κατέβασμα μπάλας, είτε να επωμιστεί ρόλο rim runner, του ψηλού περιφερειακού δηλαδή που στήνει σκριν στο Πικ εν Ρολ και τρέχει προς το καλάθι αν και για το τελευταίο επιβάλλεται να δουλέψει το κορμί του περισσότερο βάζοντας κι άλλο μυϊκό όγκο, κυρίως για τις …μετωπικές στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιωργάκης είναι στον Παναθηναϊκό για να δώσει κάτι διαφορετικό στην περιφερειακή γραμμή. Παράλληλα, ψάχνει μία ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ελίτ.

Αυτή την …πείνα του καλείται να εκμεταλλευτεί το τριφύλλι, που το καλοκαίρι τον ανανέωσε μετά από εξελίξεις που θύμιζαν σίριαλ για το αν θα έμενε ή θα μας κουνούσε μαντήλι. Μένει να φανεί πλέον πώς θα μεταφραστούν τα παραπάνω στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News