Τι λέει ο εκπρόσωπος του Χατζηγιοβάνη για την παρέμβαση Αλαφούζου

Χατζηγιοβάνης: «Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ - Τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα»»

Για την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και όλων όσων έγιναν μίλησε ο ατζέντης του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης…

Ο κ.Τουντούρης τόνισε ότι η παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, όπως και οι πολύ καλές σχέσεις του ποδοσφαίριστη με τον Γιώργο Δώνη

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα sdna.gr

«Θεωρώ πως είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για όλες τις πλευρές. Σίγουρα θα μπορούσε να αποφευχθεί όλη αυτή η διαδικασία των 3-4 μηνών που έδωσε διαστάσεις σίριαλ στην υπόθεση.

Ηταν περιττό να φτάσουμε στο σημείο να γίνει σίριαλ» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του agent Τουντούρη, σχετικά με τον «Χατζηγιοβάνη – 2022».

Σε ερώτηση για το κατά πόσον χρειάστηκε και οι δύο πλευρές να κάνουν κάποια βήματα πίσω και να ρίξουν νερό στο κρασί τους για να προκύψει συμφωνία, ανέφερε:

«Τα 15 χρόνια που ασχολούμαι με το επάγγελμα του μάνατζερ, θεωρώ πως η αγορά από μόνη της έχει τους δικούς της κανόνες. Στην προκειμένη περίπτωση στην υπόθεση του Χατζηγιοβάνη, θεωρώ πως εμείς από την πλευρά μας είχαμε δίκαια αιτήματα.

Δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο. Προφανώς λοιπόν και δεν χρειαζόμασταν να κάνουμε παραχωρήσεις στα αιτήματά μας, κάτι που στο τέλος αντιλήφθηκε και η άλλα πλευρά και φτάσαμε στη συμφωνία».

Τι ρόλο όμως έπαιξε στη συγκεκριμένη συμφωνία ο Γιάννης Αλαφούζος; Υπήρξε ή όχι απευθείας επαφή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την πλευρά του ποδοσφαιριστή;

«Έτσι όπως το βίωσα εγώ, θεωρώ πως αυτή η παρέμβαση έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για την επίτευξη συμφωνίας.

Ήταν καταλυτική η παρέμβαση του κ.Αλαφούζου και βοήθησε να λύσουμε τον γόρδιο δεσμό 2-3 σημαντικών θεμάτων, τα οποία φρέναραν μέχρι τότε την ολοκλήρωση της συμφωνίας» τόνισε ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου του Παναθηναϊκού.

Ερ: Ισχύει πως ακόμα και στα δύσκολα φεγγάρια ο Χατζηγιοβάνης θεωρούσε τον εαυτό του αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού;

«Πάντα θεωρούσε τον εαυτό του κομμάτι του Παναθηναϊκού και επιθυμία του εξαρχής ήταν να ανανεώσει και να συνεχίσει στην ομάδα. Καθ΄όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων έδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ζήλο στις προπονήσεις

«Αν δεν ανανέωνε, θα συνέχιζε στο εξωτερικό»

Ερ: Υπήρξε ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού για τον ποδοσφαιριστή;

«Από το καλοκαίρι ξεκίνησε μια έρευνα αγοράς στο εξωτερικό. Ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για έναν ποδοσφαιριστή νεαρής ηλικίας που στο τέλος της χρονιάς που ερχόταν έμενε ελεύθερος και δεν θα χρειαζόταν όποια ομάδα τον αγόραζε να πληρώσει τροφεία.

Ο Τάσος είναι ένας παίκτης που έχει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης. Αν δεν συμφωνούσαμε με τον Παναθηναϊκό, είναι βέβαιο πως θα συνέχιζε την καριέρα του στο εξωτερικό».

Ερ: Είναι αλήθεια πως η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό έκλεισε στο… 90΄;

«Στο 90΄δεν μπορεί να θεωρείται. Η όλη προσέγγιση του Παναθηναϊκού την τελευταία εβδομάδα, βοήθησε να γεφυρωθεί το χάσμα και να έρθει η συμφωνία»

Η στήριξη του Δώνη

Ερ.: Σε ποιο επίπεδο κυμαίνεται η σχέση του ποδοσφαιριστή με τον κόουτς Δώνη;

«Είναι εξαιρετικές οι σχέσεις τους. Ο προπονητής έδειξε πόσο τον υπολογίζει και πόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή τον θεωρεί για τον Παναθηναϊκό.

Αυτό φυσικά είναι πολύ ελκυστικό για τον Τάσο. Θα δώσει το 100% των δυνάμεων του για να δικαιώσει τον προπονητή του για την στήριξη που του παρέχει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News