Τι λέει η πλευρά του Χατζηγιοβάνη για ΑΕΚ

Τι λέει η πλευρά του Χατζηγιοβάνη για ΑΕΚ

Το σίριαλ Παναθηναϊκός και Τάσος Χατζηγιοβάνης συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και η ΑΕΚ!

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει χάσμα, το οποίο, σύμφωνα με την Sportday, είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς, τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, έχει καταρτίσει μια λίστα με όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά και το όνομα του 22χρονου βρίσκεται πολύ ψηλά σε αυτή όπως είναι λογικό.

Η ΑΕΚ ωστόσο κρατά στάση αναμονής για να δει πως θα εξελιχθεί η υπόθεση και να κινηθεί αναλόγως μετά τον Ιανουάριο όταν και θα μπορεί να προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, από την πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω, διαψεύδοντας ουσιαστικά πως υπάρχει κάτι. Παράλληλα, ο παίκτης επιμένει να τονίζει πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News