Τι κάνουν αυτοί που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε ποια ομάδα θέλει τον Εσιέν

[ads]
Πριν μερικές ημέρες σας γράψαμε τι κάνουν οι παίκτες που αποχώρησαν ως δανεικοί από τον Παναθηναϊκό. Τώρα σας παραθέτουμε παρακάτω τι κάνουν οι άλλοι οκτώ παίκτες που έφυγαν από το “τριφύλλι” ως ελεύθεροι ή με μεταγραφή (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πέτριτς που εγκατέλειψε την ενεργό δράση).

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Δεν έχει ξεκινήσει καλά η θητεία του ομογενή στην Λανς, όπου μετράει μόλις 72′ συμμετοχής σε 5 παιχνίδια, όλα ως αλλαγή.
[ads2]
Μεχντί Αμπέντ: Ο Αλγερινός διεθνής μέσος είναι βασικός στην Λιγκ 1 με τη φανέλα της Ντιζόν, έχοντας 7 συμμετοχές και 539′. Έχει καταφέρει να μοιράσει μία ασίστ.

Μάικλ Εσιέν: Ελεύθερος κυκλοφορεί ακόμη ο Γκανέζος σούπερ σταρ, ο οποίος λόγω οικογενειακού προβλήματος ψάχνει ομάδα μόνο σε μεγάλες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας, ακόμη και αν είναι σε μικρότερη κατηγορία. Κάνει προπονήσεις με την Τσέλσι.

Τάσος Λαγός: Ούτε ο Τάσος Λαγός έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού δεν έχει πείσει τον προπονητή της Βέρτσμπουργκερ Κίκερς. Έχει 2 συμμετοχές και 78′.

Σέρχιο Σάντσεθ: Βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ στην Ρούμπιν Καζάν έχοντας 7 γεμάτα 90λεπτα!

Ντάνιελ Πράνιτς: Βασικός είναι και ο, άλλοτε, Κροατής σταρ στην Κόπερ στο σλοβένικο πρωτάθλημα. Μετράει 5 συμμετοχές και 352′.

Νίκος Καλτσάς: Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι βασικός στον Αστέρα Τρίπολης και μετράει 418′ σε έξι συμμετοχές. Έχει σκοράρει και μία φορά.

Νάνο: Εννέα 90λεπτα μετράει ο, βασικός, Νάνο στην Αλμερία στην Β’ Ισπανία πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News