Τι γίνεται με Στραματσόνι;

Τι γίνεται με Στραματσόνι;

Το όνομα του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο του ιταλικού Τύπου. Αυτή τη φορά δεν είναι η Αταλάντα, αλλά η Τορίνο, η οποία φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Στραματσόνι για την τεχνική ηγεσία της ενόψει της επόμενης σεζόν.

[ads2]

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη La Stampa ο Τζιανπιέρο Βεντούρα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει στον πάγκο της «γκρανάτα» και τη νέα σεζόν, με την ομάδα να βρίσκεται στη 14η θέση της Serie A και πέντε βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η Τορίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Στραματσόνι εν όψει της επόμενης χρονιάς και, μάλιστα, ο πρόεδρός της, Ουρμπάνο Κάιρο, φέρεται να μελετά τους όρους του συμβολαίου του Ιταλού κόουτς με το «τριφύλλι» και την πιθανότητα να κάνει κάποια κρούση στο επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, στον Παναθηναϊκό επιθυμούν την παραμονή του Στραματσόνι, κάτι που έχει δείξει ότι θέλει και ο ίδιος, ενώ πληροφορίες ήθελαν τους ιθύνοντες την ΠΑΕ να ενεργοποιούν σύντομα την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του Ιταλού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News