Τι γίνεται με Μπράμο

Τι γίνεται με Μπράμο

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναζήτηση για τους παίκτες που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Τι γίνεται με τον διεθνή φόργουορντ και τις επόμενες κινήσεις.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του, έπιασαν αμέσως δουλειά, εξετάζοντας τις λίστες με τους παίκτες οι οποίοι έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Όπως έχουμε γράψει ξανά, οι “πράσινοι” θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις και να προσθέσουν στον “κορμό” που ήδη υπάρχει, παίκτες με ποιότητα, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο.

Σε αντίθεση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το ρόστερ για την ομάδα του “τριφυλλιού” θ’ απαρτίζεται από αθλητικούς παίκτες καθώς πρόθεση είναι ο Παναθηναϊκός να είναι γρήγορος και να βγάζει πολύ ενέργεια πάνω στο παρκέ.

Μέχρι τώρα οι “πράσινοι” δεν έχουν κινηθεί σε όλα τα μέτωπα, ωστόσο αυτό δεν θ’ αργήσει να γίνει πράξη. Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr τις προηγούμενες ημέρες η πρώτη προσπάθεια για ενίσχυση έγινε με τον Μάικ Μπράμο. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια εξαιρετική οικονομικά πρόταση στον διεθνή φόργουορντ και περιμένει την απάντηση του αλλά στο συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζονται δυσκολίες, μετά τις πρώτες διαπραγματεύσεις.

Ο λόγος είναι πως ο Μπράμος για προσωπικούς λόγους δεν δείχνει θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι το οποίο όμως, δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, οι “πράσινοι” τον καλύπτουν τόσο οικονομικά, όσο και με τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, την ίδια στιγμή που ο παίκτης έχει στα χέρια του και την πρόταση της Βενέτσια, ώστε ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα. Το θέμα πιθανότατα θα τελειώσει την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο τα μηνύματα την δεδομένη στιγμή δεν είναι θετικά.

Sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News