Τι έλεγε ο Πεδουλάκης για τον Τζόνσον

Ο Γιαννακόπουλος «ανακοίνωσε» Τζόνσον

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να περιμένει «μεγάλα πράηματα» από τον Τζόνσον.

Σύμφωνα με τη Livesport, ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρει στο περιβάλλον για αυτή τη μεγάλη μεταγραφή:

«Ο Τζόνσον ταιριάζει απόλυτα στη χημεία μας. Έχει μεγάλη καριέρα στο NBA, είναι εξαιρετικός αμυντικός και με το τεράστιο άνοιγμα χεριών του φτάνει τα 2,10 μέτρα! Η παρουσία του ψηλώνει πολύ την ομάδα. Μας προσφέρει τη δυνατότητα για πολύ ψηλά σχήματα στην περιφέρεια.

Από το ποσοστό 34% στα τρίποντα που έχει στο NBA καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο ποιοτικός σουτέρ είναι. Κι αυτό το ποσοστό “εκτός ρυθμού”, αφού εκεί έπαιζε σαφώς λιγότερα λεπτά από όσο θα μπορεί να παίξει εδώ.

Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Φριντέτ. Ο Τζίμερ είναι επιθετικός – φωτιά, ο Ουέσλι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Καλή άμυνα, ριμπάουντ… Και οι δυο βέβαια χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News