Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Εξάστερου

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Εξάστερου

Δείτε οι 16 ομάδες της διοργάνωσης στα εγχώρια πρωταθλήματα τους, λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης, η οποία ξεκινά την Τετάρτη (12/10), με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός στην Ισπανία.

Αναντολού Εφές: Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της EuroLeague έδειξε να είναι η Αναντολού Εφές, η οποία διέλυσε την Ιστανμπούλ BSB με 95-67

[ads2]

Μπάμπεργκ: Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές πήρε η Μπάμπεργκ, που διέσυρε εκτός έδρας την Βούρζμπουργκ (88-62), μια εβδομάδα πριν την εκκίνηση της EuroLeague.

Ερυθρός Αστέρας: Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε άνετα με 96-76 στο υποτιθέμενο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας με τον Λούκα Μίτροβιτς να κάνει μαγικά πράγματα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στην μάχη των ελληνικών πάγκων στην VTB League, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε την Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου με 92-76. MVP ο “καυτός” Κουρμπάνοφ με 26 πόντους (6/6τρ), για 33 λεπτά έπαιξε ο Κασελάκης (6π).

Νταρουσάφακα: Η Νταρουσάφακα απώλεσε διαφορά 17 πόντων κόντρα στην Τόφας Προύσας, αλλά τελικά πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του Τουρκικού Πρωταθλήματος με 83-75.

Αρμάνι Μιλάνο: Η Αρμάνι Μιλάνο τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Αβελίνο αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 87-81, στηριζόμενη στην τριάδα των ΜαΚλίν, Μάτσβαν και Σιμόν.

Μπαρτσελόνα: Με τους Ντόελμαν και Ράις να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, η Μπαρτσελόνα νίκησε στην παράταση την Μπασκόνια με 98-92. Μοιραίος ο Χανγκά για τους Βάσκους. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζάσιν Ντόελμαν με 24 πόντους, με τον Ράις να ακολουθεί με 20.

Φενέρμπαχτσε: Η Φενέρμπαχτσε έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της Τουρκικής Λίγκας, αφού ηττήθηκε με 71-70 από την Ουσάκ. Θετικός ο Σλούκας, μοιραίος ο Ούντο στο τέλος.

Γαλατασαράι: Η Γαλατασαράι, έχοντας για κορυφαίους τους Τάιους, Ντέι και Γκιουλέρ που πέτυχαν από 13 πόντους, πήρε την νίκη επί της Μπαλικεσίρ με 81-72, στην πρεμιέρα της στην τουρκική λίγκα.

Μπασκόνια: Η Μπασκόνια ηττήθηκε στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με 98-92, στην παράταση.

Μακάμπι: Η Μακάμπι βρέθηκε να χάνει με -7 στο 38′, αλλά έστειλε το ματς στην παράταση (88-88) και στον έξτρα χρόνο νίκησε την Ναχαρίγια με 97-93, έχοντας για κορυφαίο τον Γκάουντλοκ με 21 πόντους.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με 88-66, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες σούταραν 67 τρίποντα. MVP ο Λοτζέσκι με 18 πόντους.

Παναθηναϊκός: Ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών (81-71), στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα, εκτόξευσε την διαφορά στα ύψη, κυριάρχησε στο ματς και “άλωσε” με άνεση την έδρα της Βαλένθια (75-94), έχοντας για MVP τον Γιουλ (18π, 8ασ) που έγραψε ιστορία στις ασίστ.

Ούνιξ Καζάν: Η Ούνικς Καζάν διέλυσε με 100-56 την Ενισέι στο Ρωσικό Πρωτάθλημα, δείχνοντας πανέτοιμη ενόψει της πρεμιέρας της EuroLeague. Εκτός 12αδας ο Καϊμακόγλου

Ζαλγκίρις Κάουνας: Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, η Ζαλγκίρις επιβλήθηκε με 74-66 της Λιέτουβος Ρίτας στο ντέρμπι κορυφής του Λιθουανικού Πρωταθλήματος.

Πηγή: Εuroleague Greece

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News