Τι έγραφε η επιστολή Αλαφούζου σε Δώνη

Τέλος ο Δώνης: Πρωτοφανές ξέσπασμα και ύβρεις του κόσμου κατά Αλαφούζου (pics)

Ο Γιώργος Δώνης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η απόφαση ελήφθη από τον Γιάννη Αλαφούζο που ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη με επιστολή ότι θα ήθελε μετά το τέλος των play off να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αυτό έγινε προχθές το βράδυ όταν ένας άνθρωπος απεσταλμένος του Γιάννη Αλαφούζου παρέδωσε στον Γιώργο Δώνη μία επιστολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρεται -σύμφωνα με την Πράσινη- ότι «δουλέψατε εξαιρετικά στην ομάδα, παρήγατε έργο σε αυτά τα χρόνια, αλλά έγιναν κάποια πράγματα, κάποια λάθη που οδήγησαν σε μία παρεξήγηση με αποτέλεσμα να έχει χαλάσει η εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Μετά από αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας μετά το τέλος των play off».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News