Τι άρεσε και τι όχι στον Πογιάτος στο πρώτο φιλικό

Τι άρεσε και τι όχι στον Πογιάτος στο πρώτο φιλικό

Ικανοποιημένος από το πρώτο φιλικό με την Μαρκό έμεινε ο Ντάνι Πογιάτος βάσει των όσων είδε στο πρώτο του 90λεπτο στον πράσινο πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός γνώριζε εξ αρχής τη δυναμικότητα της αντιπάλου, ωστόσο, εστίασε σε ορισμένα πράγματα για τα οποία εκείνος έκρινε σημαντικά την τωρινή χρονική στιγμή.

Έμεινε ευχαριστημένος από την – σχεδόν – καθολική υπεροχή του Παναθηναϊκού. Το ποδόσφαιρο κυριαρχίας με την κατοχή στο 70-30 ήταν κάτι που του άρεσε. Η ομάδα έβγαλε φάσεις, οι οποίες είναι δουλεμένες στις προπονήσεις.

Στο πρώτο γκολ ο Σαμαράς έκλεψε την μπάλα (συνολικά η ομάδα πρέσαρε ψηλά) και ο ίδιος παίκτης έδωσε την μπάλα στον Χατζηγιοβάνη για να την ξαναπάρει και να σερβίρει στον Μακέντα για το 1-0.

Ο ρυθμός που είχαν οι πράσινοι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν ο επιθυμητός. Πολλά τρεξίματα, συνεχόμενο πρέσινγκ, σκεπτόμενο τρέξιμο… ακόμα και σε κατάσταση τρανζίσιον.. ο Παναθηναϊκός έβγαλε τις αντεπιθέσεις που ήθελε.

Στα πλην της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός έχασε μερικές μπάλες και χρειάστηκε να τρέξει περαιτέρω προκειμένου να επανακτήσει την κατοχή. Ακόμη, ήθελε από την άμυνα του Παναθηναϊκού να παίξει ακόμη πιο ψηλά, κάτι το οποίο θα δουλέψει στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News